جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، باید به مسئله پژوهش های علمی توجه کرد، زیرا تولید ملی فقط منحصر در اقتصاد نیست، و توصیه رهبری شامل تولید علمی نیز می‌شود.

به گزارش مرکز خبر حوزه آیت‌الله احمد بهشتی عضو مجلس خبرگان رهبری امروز در مراسم افتتاح پژوهشکده دین و سیاست در دانشگاه قم اظهار داشت: امروزه در کشور ما پژوهش های علمی صورت می گیرد، اما به علت این که بهره برداری لازم از آن ها صورت نمی گیرد، پس از چندی به دست فراموشی سپرده می شوند.

وی گفت: مسئله پژوهش از اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار است و باید به آن اهمیت داد؛ مخصوصا امسال که سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی است باید به مسئله پژوهش های علمی توجه کرد، زیرا تولید ملی فقط منحصر در تولید اقتصادی نیست، بلکه تولید علمی هم مد نظر رهبر معظم انقلاب است.

رئیس دانشگاه قم افزود: اگر "تولید علمی" نباشد، تولید اقتصادی و بخش هایی چون کشاورزی و ... نیز به بن بست می خورد، در حالی که دنیای امروز، دنیایی است که تلاش دارد کارها را به بهترین شکل ممکن صورت دهد.

وی با تأکید بر سخن شهید آیت‌الله مدرس، مبنی بر این که «سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست»، گفت: صدرالمتألهین مباحث مربوط به دین و سیاست را سال ها قبل بیان کرد و معتقد بود سیاست و دین در کنار هم باید در جامعه و در میان مخلوق باشند.

آیت الله بهشتی خاطرنشان کرد: امروز در بسیاری از کشورهای غربی، نه به حقوق بشری که شعارش را می دهند و نه به دموکراسی که ادعایش را د ارند، عمل می کنند.

وی افزود: صدراالمتألهین می‌گوید که سیاست در برابر دین نباید دستش بالا باشد، بلکه باید دست به سینه و گوش به فرمان باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: صدرالمتألهین معتقد بود که اصلا تفکیک دین و سیاست برای رسیدن به جامعه مطلوب امکان پذیر نیست و الا سیاست دین را قبضه کرده و در این صورت دین از بین خواهد رفت و یا این که دینی نخواهد ماند که سازنده بشریت باشد.

وی با بیان این که وقتی سیاست، دین را کنار بگذارد، دین محبوس در کلیسا ها یا مسجد خواهد بود، اظهار داشت: امروز پیام بیداری های اسلامی دنیا هم این است که دین را از اسارتی که برای او به وجود آمده در آورند و ما هم باید این مسیر را هموار کنیم.

آیت الله بهشتی در بخش پایانی سخنان خود با بیان این که مجمع تشخیص مصلحت نظام بازوی مشورتی نظام و یادگار امام خمینی(ره) است گفت: وجود مجمع تشخیص مصلحت نظام از ضروریات است و باید نیازهایش برآورده شود که از نیازهای مهم آن همین فعالیت های پژوهشکده دین و سیاست است که امروز با همکاری مشترک دانشگاه قم و مجمع تشخیص مصلحت نظام فعالیت خود را آغاز می کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha